d’Ommerdieck verliest van kampioen

In deze tijd is het moeilijk om een team in het veld te brengen. In de basis stond daarom A junior Vera Prins. De andere dames waren Gerja Eykenaar, Janniek Talen en Carlijn Haan. De heren waren Jasper Ekkelenkamp, Martin Alteveer, Jasper Batterink, Gert Timmerman, Stefan van Veldhuizen en Robert Batterink.

In Vaassen speelde d’Ommerdieck tegen koploper Regio’72. Vooral in de eerste helft had d’Ommerdieck moeite met scoren. De rust ging in met 9-3 achterstand. In de tweede helft kon d’Ommerdieck de marge van 6 doelpunten achter verkleinen tot 5. Na 10-5 werd het 11-6 en het laatste en zevende doelpunt werd gescoord door Vera Prins. Eindstand 12-7. Regio’ 72 is veldkampioen.

Doelpuntenmakers: Martin Alteveer 2x, Gerja Eykenaar 2x, Jasper Ekkelenkamp, Stefan van Veldhuizen en Vera Prins. Zaterdag 10 oktober speelt d’Ommerdieck in Deventer tegen Devinco 3. Dit is dan de laatste wedstrijd in de veldcompetitie.