Rabobank ClubActie 2020!

Belangrijk bericht voor alle Rabobank klanten, ook kinderen met een eigen betaalaccount.

Ook dit jaar weer schenkt de Rabobank van haar winst € 150.000,00  aan verenigingen. Het leuke van deze actie is dat de leden zelf mogen beslissen wie het geld gaat krijgen. Maar je moet wel lid zijn/of worden van de Rabobank.

Voor elk Rabo-lid zijn er vijf stemmen beschikbaar. Twee stemmen mogen op de eigen vereniging (lees d’Ommerdieck) en drie stemmen mogen op andere verenigingen. Wij gaan ook dit jaar weer samenwerken met andere verenigingen om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. In 2019 was iedere stem bijna 11 euro waard.

Het lid worden van de Rabobank kost niets en je krijgt twee maal per jaar een prachtig magazine toegezonden. Klanten die nog geen lid zijn van Rabobank, regelen dit snel in de Rabo App via ‘Zelf Regelen’. U krijgt geen spam en het zijn belangrijke vijf stemmen.

Vanaf 5 oktober t/m 25 oktober kunt u gaan stemmen op d’Ommerdieck en andere Nieuwleusense verenigingen. U en de kinderen ontvangen hiervoor een stemlink. Laat uw stem niet verloren gaan en wordt lid van de Rabobank.

Scroll naar boven