D’Ommerdieck verliest nipt van koploper!

Het eerste team van korfbalvereniging d’Ommerdieck speelde in Deventer tegen Devinco 3.

Beide teams waren aan elkaar gewaagd. Verdedigend was D’ommerdieck zeer sterk, waardoor zij Devinco weinig kansen gunde, helaas was het aanvallend lastiger, Het aanvalsvak van D’ommerdieck kon lastig een aangeef neerzetten wat resulteerde in een spel met veel schoten en weinig dreiging dicht bij de korf. D’Ommerdieck kwam eerst op achterstand 2-0, maar wist dit via 2-2 om te buigen tot voorsprong 2-4. Na 3-4 hield d’Ommerdieck de twee punten marge 3-5. De ruststand was 4-5.

Na rust was Devinco goed op schot en de stand was 7-5. D’Ommerdieck kwam terug tot 7-7. Devinco wist uit te lopen tot 9-7. In de laatste minuten was de spanning om te snijden, beide aanvallen kregen kansen, maar vielen net mis. Het laatste doelpunt was van Gerja Eijkenaar, hierna kon D’ommerdieck niet nogmaals scoren om langszij te komen, het resultaat is een eindstand van 9-8.

Doelpuntenmakers : Stefan van Veldhuizen 2x, Jasper Ekkelenkamp 2x, Jasper Batterink, Nienke Rijkeboer, Esther van Dijken en Gerja Eijkenaar.

Zaterdag 28 september wordt de returnwedstrijd gespeeld om 14.45 uur in Nieuwleusen, ook dit beloofd een spannende wedstrijd te worden, dus we nodigen jullie graag uit om te komen kijken!

Scroll naar boven