Weer winst voor d’Ommerdieck!

Op verzoek van Amicitia werd de korfbalwedstrijd van afgelopen zaterdag verzet naar dinsdagavond 17 september. In de basis van d’Ommerdieck misten Esther van Dijken en Jasper Ekkelenkamp. Carlijn Haan was de invalster.

d’Ommerdieck begon goed, 1-0 door Gerja Eijkenaar. Een minuut later was de stand gelijk. Na een kwartier stond d’Ommerdieck voor met 3-1. Amicitia kwam terug en maakte er 3-3 van. d’Ommerdieck ging met 4-5 de rust in.

Na rust kwam Femke Rijkeboer in het veld voor Carlijn Haan. Nienke Rijkeboer schoot gelijk raak. Het werd 5-5. Daarna volgden er twee prachtige doelpunten van Femke Rijkeboer waardoor de stand 7-5 werd. Amicitia kwam terug! Het werd 7-7 gelijk. Er werden weer goede aanvallen opgezet door d’Ommerdieck en dit keer werden de kansen goed afgemaakt. Dit resulteerde in een stand van 9-7. d’Ommerdieck zat lekker in de wedstrijd en schoot viermaal op rij raak waardoor de stand 14-9 werd!

De eindstand werd uiteindelijk 14-10. De doelpuntenmakers van deze wedstrijd zijn: Stefan van Veldhuizen 3x, Femke Rijkeboer 3x, Jasper Batterink 2x, Nienke Rijkeboer 2x, Martin Alteveer 2x, Gerja Eijkenaar en Astrid Aalbers.

Zaterdag 21 september speelt d’Ommerdieck om 11.00 uur in Deventer tegen koploper Devinco 3!

Scroll naar boven