KV d’Ommerdieck heeft twee nieuwe bordsponsoren erbij!

Vanaf dit seizoen zijn er 2 prachtige borden van onze nieuwe sponsoren te bewonderen langs ons veld! Wij verwelkomen Braakman Metselwerken en Pedicure Nanda van Spijker aan ons veld. KV d’Ommerdieck is trots met deze twee nieuwe aanwinsten.

Braakman Metselwerken is een ervaren bedrijf gespecialiseerd in metsel- en tegelwerken, voor particulieren, bedrijven en aannemers. Deze metselaars beheersen de verschillende metselsoorten en verbanden, van standaard metselwerk tot speciaal siermetselwerk. Hun complete pakket bestaat uit metselwerk, lijmwerk, tegelwerk, stelwerk, voegwerk, renovatie, nieuwbouw en onderhoud.

Nanda van Spijker-Stegerman is voetverzorgster van beroep en werkzaam vanuit huis in haar praktijk Medisch Pedicure Nanda van Spijker aan de Bolsterslag 4 in Nieuwleusen. Haar hart ligt bij het verzorgen van voeten. De mens staat in dienst van zijn onderdanen en daarom is verzorging van voeten zo belangrijk want zonder dit onderstel komen we geen stap verder. Dat zorg aan de voeten noodzakelijk is komt u pas achter wanneer voeten (pijn)klachten gaan geven. En waarom zult u wachten tot uw voeten pijn gaan doen, ook preventief bent u bij haar het beste af.

Scroll naar boven