Juventa een maatje te groot voor d’Ommerdieck.

In de tweede wedstrijd in de veldcompetitie speelde d’Ommerdieck thuis tegen Juventa 3 uit Hardenberg. In de basis stond Michiel Huzen voor Stefan van Veldhuizen, die verhinderd was. Juventa begon in hoog tempo en schoot erg zuiver. Binnen vijf minuten was het al 0-3 voor Juventa. D’Ommerdieck kreeg een enkel kansje, maar wist dit niet te benutten. Pas in de 22 ste minuut wist d’Ommerdieck het eerste doelpunt te scoren. De stand was 1-9. Gelijk daarna schoot d’Ommerdieck weer raak 2-9.. De ruststand was 2-14.

Na rust kon d’Ommerdieck wat beter omgaan met de kansen. Na 2-15 werd het 6-16. Maar Juventa bleef door scoren 6-21. Na 7-21 kon d’Ommerdieck in de laatste minuten nog driemaal raak schieten. Eindstand 10-24.

Doelpuntenmakers : Gerja Eijkenaar 2x, Jasper Batterink 2x, Astrid Aalbers, Robert Batterink, Jasper Ekkelenkamp, Michiel Huzen, Esther van Dijken en Nienke Rijkeboer.

Zaterdag 21 april speelt d’Ommerdieck weer thuis. Dan tegen Blauw Zwart 3 uit Wierden. Aanvang 15.00 uur.