Geslaagd kangoeroedag

Afgelopen zaterdag hebben we een geslaagde kangoeroedag gehad met wel 18 kinderen!

Om 10 uur begonnen de kinderen met de zaal te verkennen met alles wat er was klaar gelegd. Er lagen heel veel cadeautjes waar activiteiten mee gedaan werden. Alvorens we begonnen met de activiteiten gingen alle kinderen in een rondje zitten want er was een verrassing geregeld. Toen alle kinderen zaten werd er verteld dat de kinderen heel hard moesten roepen om piet. Toen de kinderen dat deden kwamen er 2 pieten binnen rennen.

Toen alle kinderen de pieten een handje hadden gegeven gingen we beginnen met de activiteiten.

Zo had je een gym kast waar een bank schuin tegen aan was gezet waar je over heen kon lopen en boven op de kast een cadeautje door de korf kon gooien. Zo had je ook een pion waar cadeautjes bij lagen en zo snel mogelijk allemaal in de hoepels moest leggen.

Rond 10:45 uur werden alle kinderen weer bij mekaar geroepen om vervolgens weer in een rondje te gaan zitten. De pieten hadden namelijk nog cadeautjes meegenomen voor alle kinderen. Om de beurt werd er een naam geroepen en kon diegene een cadeautje ophalen bij de piet.   Al met al hebben we een hele geslaagde kangoeroedag gehad en hopen we op nog veel succesvolle en leuke kangoeroedagen.

[smartslider3 slider=3]

Scroll naar boven