d’Ommerdieck deelt de punten met Devinco uit Deventer!

In deze returnwedstrijd tegen Devinco was d’Ommerdieck erop gebrand om te winnen. In Deventer werd er nipt verloren met 14-13. In de basis stond Carlijn Haan in de plaats van Esther van Dijken. Devinco begon met een voorsprong 0-2, maar d’Ommerdieck wist de stand gelijk te maken 2-2. Vanuit hier liepen ze uit tot 5-3. Na 6-4 kwam Devinco door de zuiver schietende heren terug tot 6-6. d’Ommerdieck ging uiteindelijk de rust in met een stand van 8-7.

Na rust werd Martin gewisseld voor Jasper Ekkelenkamp. Devinco begon goed en wist de stand op 8-9 te brengen. Nu was het de beurt aan d’Ommerdieck om de achterstand weg te werken, de stand werd 13-11. Devinco kwam uiteindelijk weer op voorsprong met 13-14. d’Ommerdieck bleef goed doorspelen en wist de tot slot de gelijkmaker te scoren, de westrijd eindigde met een stand van 14-14.

Doelpuntenmakers: Jasper Batterink 5x, Gerja Eykenaar 3x, Stefan van Veldhuizen 2x, Astrid Aalbers 2x, Jasper Ekkelenkamp 1x en Martin Alteveer 1x.