Korfbalvereniging D’Ommerdieck te Nieuwleusen zoekt per direct een trainer/coach (m/v) voor de selectie!

De vereniging telt bijna 60 leden en heeft wekelijks twee senioren- en 2 jeugdteams in de competitie. Ook kent de vereniging een actieve Kangoeroe Klup. Er wordt gespeeld op kunstgras er daarbij is er een nieuwe accommodatie, sinds 2019 wordt de zaalcompetitie gespeeld in de nieuwe sporthal De Spil.

Ons team komt uit in het breedte korfbal. Het team bestaat uit een gezonde mix tussen ervaren spelers en jongere talenten. Afgelopen seizoen zijn we op eigen kracht kampioen geworden, echter is er de behoefte aan meer doelgerichte trainingen. Dit om op hoger sportief niveau weer mee te doen!

In eerste instantie zijn wij op zoek naar iemand met trainingsambities, beginnende trainers zijn dus ook zeker welkom! Er wordt 1 keer per week getraind op dit moment. Voor je inzet hebben we een passende onkostenvergoeding.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze voorzitter: voorzitter@kvommerdieck.nl of
06-51301068, t.a.v. Robert Batterink.

Namens de selectie,

Robert Batterink